Bine ati venit !

Compania MOSA a fost fondata in 1988 iar sediul se afla in Taiwan si este specializata pe productia de azot lichid in acest moment detinand pozitia de lider pe aceasta piata! Ca nisa adiacenta a acestui segment de productie a fost creata familia sifoanelor de frisca MOSA! Avand in spate o puternica si experimentata forta de munca ce isi desfasoara activitatea de productie intr-un mediu tehnologic inovativ, produsele noastre sunt realizate prin cele mai moderne metode fapt dovedit de certificarile si de recunoasterea calitatii la standardele internationale ISO si TUV!

Pasiunea pentru calitatea de exceptie a produselor si scopul final de satisfacere a celor mai inalte exigente ale clientilor nostri au facut ca MOSA sa treaca granitele continentului Asiatic si sa fie reprezentata cu succes in toata lumea.

In Romania compania MOSA este reprezentata de partenerul Expert Help Office SRL cu care imparte valorile, experienta si angajamentul de a face cunoscuta calitatea MOSA pe piata interna si nu numai!

 

Multumim,

Echipa EXPERT HELP OFFICE