Retete Mosa / Catalog

Retete Frisca Lichida Mosa

Retete Mosa / Vannila Yogurt Cream

Ingrediente:

150 ml Iaurt cu vanilie 
250 ml Frisca lichida 
1 Lingurita - Zahar praf

Metoda de preparare:

1. Introduceti ingredientele în aparatul Sifon Frisca. 
2. Incarcati rezerva de N2O.
3. Dupa ce se agita continutul uniform, se tine cu capul in jos si se apasa clapeta de eliberare. 

Se serveste cu fructe.

Retete Mosa / Chocolate Mousse

Ingrediente:

250 ml Frisca lichida 
10   ml de cafea instant 
100 ml de cacao instant 
15   ml Cognac 
½ lingurita. Cafea instant 
¼ lingurita. Pudra sau extract de vanilie

Metoda de preparare:

1. Introduceti ingredientele în aparatul Sifon Frisca. 
2. Incarcati rezerva de N2O.
3. Dupa ce se agita continutul uniform, se tine cu capul in jos si se apasa clapeta de eliberare. 

Se serveste inghetat.

Retete Mosa / Strawberry Ice Cream

Ingrediente:

150 ml Sirop de capsuni 
150 ml Frisca lichida 
50   ml lapte

Metoda de preparare:

1. Introduceti ingredientele în aparatul Sifon Frisca. 
2. Incarcati rezerva de N2O.
3. Dupa ce se agita continutul uniform, se tine cu capul in jos si se apasa clapeta de eliberare. 
4. Se pune la congelator 1 ora.

Se serveste inghetat.