Sifon frisca din Aluminiu / terminal sifon & recipient stocare

MOSA – Aluminium este realizat cu o tehnologie de top beneficiind de o mare fiabilitate si durabilitate – calitatea marcii MOSA raportata la valoarea investitiei.

Acest sifon de frisca este util, oferind o mana de ajutor sigura in bucataria voastra ce garanteaza rapiditate, curatenie si o preparare simpla a unei creme naturale, usoare si pufoase. De asemenea este dotat cu doua accesorii diferite care va vor permite sa decorati deserturile preferate cu designuri variate si ingenioase.

Oricand si oriunde doriti sa va impresionati oaspetii! Frisca lichida va ramane prospata in recipientul sifonului pentru 10 zile datorita sistemului de racire in vid.

Terminalul modelului MOSA – Aluminium este realizat dintr-un aluminiu ranforsat. Suprafata invelisului protector al terminalului sifonului este obtinuta prin folosirea unei tehnologii de top proiectata special pentru a indeplinii cele mai exigente cereri in bucataria voastra! Manuirea este sigura, simpla, totul reducandu-se la apasarea clapetei de pe terminalul sifonului obtinandu-se astfel cantitatea si decorarea dorita!

Sifon Frisca Aluminiu Profesional MOSA